asunnon vuokraaminen

Oletko harkinnut oman asunnon tai sijoitusasunnon vuokraamista? House Vuokraus auttaa sinua nopeasti ja mahdollistaa parhaan vuokratuoton asunnollesi. Tutustu lisää palveluumme tai ota suoraan yhteyttä!

Laadukkaan vuokravälityksen avaintekijät

Korkealaatuinen asiakaspalvelu, laadukkaat valokuvat, Päijät-Hämeen näkyvin somemarkkinointi ja alan parhaimmat vuokravälittäjät. Näistä muodostuu kokonaisuus, jollaiseen ei ole alalla ennen totuttu. Näillä mahdollistetaan myös paras mahdollinen vuokratuotto, kuitenkin nopeasti ja laadukkaasti. On kyseessä sitten oman asunnon vuokraaminen tai sijoitusasunnon vuokratuoton maksimointi, me hoidamme asiat niin, että asiakas saa parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden.

Asunnon vuokraaminen on paljon enemmän kuin esittelyjen pitämistä, esitteen jakamista ja valokuvien ottamista. Se on kokonaisuus, joka on aina ainutlaatuinen. Yksikään asunto ei ole samanlainen; siksi emme toimi myöskään aina samalla tavalla. Lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet, tavoitteet ja unelmat.

Määrittelemme asunnon vuokrauksen hintatason laadukkaammin kuin muut

Asunnon vuokraan vaikuttavat lukuisat tekijät alueen hintatason lisäksi, mm. sijainti, pintamateriaalit, koko, ilmansuunnat, kouluyhteydet, nettiyhteydet, valoisuus, varustelut ja lähes tärkeimpänä sen hetkinen tilanne tarjonnan suhteen.

Yrityksemme vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla pääsemme parhaimpaan mahdolliseen vuokraan huomattavasti alaa keskivertoa useammin ja nopeammin.

Parhaimmat ammattilaiset takaamassa markkinointi­materiaalien laadun

Vuokrailmoitus on ensimmäinen asia, mitä vuokralainen näkee asunnostasi. Kun haetaan parasta lopputulosta, keskinkertainen ei riitä. Tänä päivänä ammattivalokuvaajan käytön pitäisi olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Me olemme kuitenkin vieneet asuntokuvauksen seuraavalle tasolle ajattelemalla paljon pidemmälle.

Jokainen kohde kuvataan eri tavalla korostaen juuri kyseisen asunnon parhaita puolia. Kuvamme ovat aina mahdollisimman aitoja, mutta keskitymme parhaimpiin puoliin ja mietimme todella tarkkaan kuvakulmat ja järjestyksen ilmoituksessa. Tämä edesauttaa asunnon myyntiä ja vuokrausta merkittävästi.

Olemme Päijät-Hämeen seuratuin välitysalan brändi sosiaalisessa mediassa. Kymmenet tuhannet seuraajat ja jokaisen välittäjän vahvat henkilöbrändit takaavat asunnolle enemmän näkyvyyttä kuin koskaan uskallat kuvitella.

Hyvä vuokratapa

Hyvä vuokratapa on laadittu toimialan järjestöjen yhteistyönä ja sen idea on edesauttaa ongelmattoman ja toimivan huoneenvuokrasuhteen luomista, sen jatkuvassa hoitamisessa sekä asianmukaisessa päättämisessä.

Noudatamme hyvää vuokratapaa sinun kumppaninasi, jokaisessa vuokravälityksen vaiheessa.

Haemme aina parasta mahdollista
vuokralaista sinun toiveidesi mukaan

Jos joku asia on meillä aina varma, se on somemarkkinointi. Siitä emme luovu koskaan. Testatusti ja todistetusti ylivoimaisesti parhain näkyvyys asunnollesi ja eniten potentiaalisia asiakkaita saavutetaan kattavalla somemarkkinoinnilla. Tässä siis jälleen yksi syy, miksi myyntitoimeksianto kannattaa antaa meidän asiantuntijoidemme hoidettavaksi, kun olet myymässä tai vuokraamassa Lahden alueella omaa asuntoasi.

Olemme ylivoimaisesti Lahden seuratuin kiinteistönvälitysyritys niin Facebookissa, Instagramissa kuin LinkedInissäkin. Kymmenet tuhannet seuraajat ja sadat tuhannet näyttökerrat kuukausittain tuovat asunnollesi enemmän näkyvyyttä kuin uskallat edes kuvitella. Meidän tarkkaan kohdennetut sponsoroidut mainoksemme ovat tuttuja lahtelaisille jo vuosien ajalta. Somen lisäksi käytämme tietysti tuttuja asuntoportaaleita Oikotie.fi, etuovi.com ja house-asunnot.fi.

Vuokravälityksen hinta

Vuokravälityspalkkiomme on 1kk vuokra + alv (24%). Lisäksi maksettavaksi tulee isännöitsijän isännöitsijäntodistuspaketista veloittama kustannus. Kaikki edellä mainitut kulut ovat 100-prosenttisesti verovähennyskelpoisia vuokratulojen verotuksessa.

Scroll to Top